середу, 21 січня 2015 р.



  День 3 :  Мілан- Верона

От так, ми змінили  трішки стандарт : 5 (у звичайних людей), а у нас - 6 днів робочих і 1 день - вихідного на круговерть, щоб віднацти себе у круговерті шаленого марафону- подорожі і водночас обєднатися.
    Переглядаю написане, і розумію, що це  був наш зорепад бажань. Яке ж велике щастя: бути готовим побачити диво ! І хай мені хтось скаже:  "... трохи нереально",  -звівши брови.  


На спогад купила откриточку:

 Також після підняття на Собор (вхідний квиток -7 євро), прогулялись по центральній частині міста, погодували голубів, зазирнули на площу перед "Ла Скалою" і оглянули памятник Леонарду да Вінчі, який довгий час працював у цьому місті і одночасно творив. Шкода, що було мало часу і ми не встигли оглянути ще один екскурсійний обєкт мілана- замок правителів міста Сфорца. Але цей екскурсійний обєкт я відвідала уже іншим разом))
    Екскурсійні обєкти теж мають свою "прописку". Увесь маршрут підбирали довільно: тому любителям  мандрівок деякі об'єкти екскурсійки трактуються так: "щось таке чув"/"сам там був"/ "та це всі знають".
Ви знаєте, я з впевненістю скажу - це "божевільні кроки" але водночас я ці 5 днів не можу внести у список "втрачені дні" ні в якому разі!!! Крім провального заселення в Падуї та ночі в Венеції, великих мінусів не знайшла. Хоча на 4 день мандрів палітра реальності почала трохи розмиватись : що було вчора, де ми були і що бачили...

Немає коментарів:

Дописати коментар