понеділок, 4 грудня 2017 р.

Птичий домик от Надежды Маштаковой

Вітаю ! 

Так, як надворі уже зимонька- зима, я порадую усіх квітучою весною.
Завершила мин. місяця  свій долгосторй: "Птичий домик" . автор схеми - Надежда Маштакова.
Розмір  вишивки в хрестиках 96 х 121. Брала участь в СП, який проводила 

 Мій відшив  не по ключу, а самопідбором, з запасів. Трішки пошкодувала потім з зеленими відтінками, але потім мені навіть сподобалось, вийшло як буйна зелень, через яку намагається пробитись сонечко. нитки - металік, невідомої фірми. Вишивала на рівномірці зеленкувато-сірого кольору, через що і перейшла ця робота в долгострой, так як ніяк не могла підібрати якими нитками вишивати мереживо навколо доміка: то сірими- не було видно, то білими- занадто контрастно, то ніжно зеленим- перебор зелені... кілька разів порола... А потім вирішила попробувати цим металіком. Він правда грубший ніж металік DМС, навіть коли ділити пасмо, ниточка сама по собі товстенька, так як ще складається з кількох мініниточок.
 Пташки просто мене покорили, полонила моє серце ця гілочка... і напевне через неї я взяла участь в СП по відшиву даної роботи.


 Woven Web Roses(Розочки) Трояндочки в 2 ниточки, виконані в техніці плетеної паутинки. Тут пробувала і бленди, і чергування темної  та  світлої ниточки для серединки трояндочки.
Спершу хотіла оформити, як прикладну вишивку- мішочок, але тепер шкода... Такі об'ємні трояндочки просто знищуться при використанні виробу.

 І ще у мене сюрприз!!! Я брала участь у цікавому обміні  откриточками, де мала бути "частинка" моря. І ось таку милоту я отримала! Така неймовірна акварелька! 
 І яке круте побажання: надіюсь, воно збудеться! Тай хто  не любить романтичні світанки!?

А ще я готуюсь до весни!!
Уже купила ось таке насіння:

Всім приємного дня!

2 коментарі:

  1. Хай мрії і бажання обов'язково збуваються;)

    ВідповістиВидалити
  2. Роксоляна, чудесный домик! Очень и очень красиво. Мне тоже было бы жаль поместить эту вышивку на мешочек :(, твой выбор прекрасен! Пусть пожелания из открытки исполнится!

    ВідповістиВидалити