середу, 13 січня 2016 р.

Закладки для книг.

 Це моя перша спроба вишивки на пластиковій канві. Брала участь в СП "Совиний політ".
І от натворила двох таких розумних  совеняток:
Навіть не знаю, що сказати про пластикову канву , робота йшла нормально, без ускладнень. Якщо говорити про плюси - форму тримає, і п'ялець не треба. І ще я не олюблю обкидати тканину, щоб не торочилась, тому для таких робіт , як закладки , така пластикова канва - чудовий вихід ! І вирізати цікаво уже вишиту роботу, і нічого ніде не стирчить ! Тому +
Бек таки робить свою справу:

Такі як професори (наголос хочеться зробити на передостанньому складі слова ))) )
Трішки вирішила прикрасити вишивку мережаними  частинками - для легкостів. 
Нитки брала з запасів, самопідбором. Якось вийшло, що вишились вони у патріотичних кольорах !
Прикрасила стрічкою шифоновою з бусинами. Вважаю, що це найкращі мої закладки для книг. Правда, по секрету, хоч читаю багато, і таки віддаю перевагу паперовій книзі, а не електронному заміннику, але коли читаю друкований варіант з цими закладками - більше їх розглядаю, ніж читаю !
Ще одна в процесі роботи, але уже зайчик:
Результаттом обов'язково похвастаюсь.
Цікавого і приємного всім читання, бо я якраз почала читати "Ритуал" Марини і Сергія Дяченків.

3 коментарі:

  1. Дуже гарні вийшли закладки. Ці сови такі мі-мі-мі) Я одного з них також вишивала - закладка для книг. Пластикова канва для деяких речей суперово підходить і таки да - плюсів багато. Мінус один, у мене принаймні, болять пальці після процесу;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую. у мене пальці не боліли, бо я по трошки вишивала і взяла маленьку голку, то спочатку я вишивала "гігантом" ))).зараз знову продовжую вишивати але теж частиночками.

      Видалити
  2. Прекрасні совушки!!! Я тільки збираюся взятися за вишивку на пластиковій канві. Також хочу спробувати закладочку, а ялинкові прикраси - це покищо моя маленька мрія :))

    ВідповістиВидалити