вівторок, 21 листопада 2017 р.

обзор Набор для вышивки нитками 12006. ШКАТУЛКА СИМВОЛ МУДРОСТИ Матренин Посад

Вітаю !
Сьогодні маленький  огляд набору для вишивки тта декупажу - скринька "Символ мудрості" від виробника Матренин посад (Россія).
 У комплекті: шкатулка для декупажу, канва з нанесеним малюнком, нитки муліне, бісер, намистини, голка, інструкція. Розмір скриньки: 22х17х6,5 см. Розмір канви 20х22 см. Розмір малюнка: 13х18 см. Кількість кольорів: нитки 15, бісер 6, намистини 2.


Ось отримана і розпакована скринька з причепленою канвою. Скла  немає, тому думаю замовити музейне тоненьке скло, щоб захищало вишивку.
 Я вже трішки почала процес. Що можу сказати: ниточки непогані, не крутяться, не пльонтаються, гарно лягають, лиш я не люблю, щоб так коротко були порізана: постійно треба  нову ниточку брати і продовжувати процес вишивання.
 Щодо нанесеного малюнку. Нуу... це ж Матренин посад. У мене вже є початий процес від цього виробника: канва з малюнком. Там теж хрестики не співпадають з самим малюночком. Якщо ще  по центру більш менш, то по боках... догадайся де тицьнути той хрестик )) Так, як в наборі немає схеми для вишивки нитками, а лиш є схема-інструкція для пришивання бісеру і бекстіча, то я просто вираховую хрестики там і співставляю з кольоровим малюнком. Вирішила почати знизу і рухатись вгору, щоб хоч якось вивести лад. І закінчити роботу до Нового року! Тримайте кулачки!!!
 Щодо бісеру: хто виробник, чий бісер?! Так як і ниточок - не вказано. Є в наборі бісер під №5. З ним я уже стикалась:маю вишиту прикладну вишивку,  нанесене  на  бісернки золоте покриття просто облізло ((( Тому я таки буду ставити скло для цієї вишивки.
 Заявлений виробником вишитий  набір мені сподобався. Хотілося б такий самий результат отримати після завершення процесу. Але покажу ще недоліки шкатулки:


Прийдеться брати в руки нождачку і самій хоч трошки ще позачищати скриньку від недоліків.
Який у вас досвід з цим виробником?!

2 коментарі:

  1. Уявляю, яка красуня-скринька вийде в кінцевому результаті! Тримаю кулачки! Тихо, мовчки заздрю, бо сама не маю коли займатися улюбленою справою. І дуже, дуже чекаю пост-похвастушку про кінцевий результат. Успіху та рівних хрестиків, Мурашко!!!

    ВідповістиВидалити