вівторок, 27 грудня 2016 р.

Зелені калли від "Барвистої вишиванки" оформленні!

Вітаю !
Напевне усі в поспіху стараються чи намагаються доробити усі плани. От і в мене грудень під девізом: оформити хоч кілька робіт. Знаю, що діло це не з дешевих, але по трошки все ж стараюсь оформити. За два роки уже назбиралось багатенько: одне тре оформити як прикладну вишивку, інше - в рами. Тому ось моя наступна оформлена робота: "Калли" - вишивка бісером на заготовці від ТМ "Барвиста вишиванка". До речі, це виробник з мого рідного міста.
   Бісером я взагалі люблю вишивати, не треба хрестики рахувати, ні переживати, що змилишся. Також задоволення отримала від самого підбору бісеру: "Барвиста вишиванка" подумала за покупця, і підібрала уже бісер. Він не є обовязковим для відшиву, але повірте, його рекомендували не даремно. Це моя не перша вишивка заготовок під бісер цієї фірми і я все більше переконуюсь: ці роботи не можуть милувати око.
Шкода що фото не передає відтінків і блиску бісера. Бо картина дуже шикарна (це я не себе хвалю, ні-ні, не подумайте). Моя доля у цьому досить маленька : втілити в життя.
  Коли йщла в багетну, рзуміла: не хочу паспорту, щоб не забирати ні найменшої уваги від самих квіті. Тому вибрала просту пастельну рамку, з маленьким натяком " під старовину ".
Ось кілька фото:

Розмір заготовки 23 см x 58 см. Це одна з частин триптиху. Ще є тюльпани та іриси.


І багет поближче:



   Тож ще 4 дні до Нового року, а справ ще на цілий рік наперед  )))  Поспішаю !


2 коментарі:

  1. Дуже гарна робота!
    Вигдядає об*ємно і кольори красиві!

    ВідповістиВидалити